Resim Sergimiz

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu resim sergisi törenle açıldı.

Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar öğretmenimiz Emel AKÇA’nın koordinatörlüğünde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında yaptıkları resim çalışmalarını, okulda düzenledikleri sergiyle beğeniye sundu.

Sergimizin açılışına Dodurga Kaymakamımız Sayın Ramazan ÇELEBİ, protokol üyeleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Sergiyi gezen Dodurga Kaymakamımız Sayın Ramazan ÇELEBİ, sergide yer alan eserleri tek tek inceledi ve eserler hakkında kısa bilgiler aldı. Sergiyi çok beğendiğini ifade eden Kaymakam ÇELEBİ, öğrencilerin kendi yeteneklerini sergilemesinin onlara özgüven kazandırdığını belirterek sergide eserleri olan öğrencilerimizi tebrik etti.

08.06.2023 318